За КМС Хладилна и климатична техника

 • 2007

  Основаване на КМС в началото на 2007 г.

  Първоначално предмета на дейност е техническо обслужване и ремонт на битова и търговска хладилна и климатична техника. Основната ни дейност се ориентира в изграждане на хладилни и климатични системи за магазини.

 • 2009

  Стартиране на търговска дейност

   Първи офис-магазин е нает в жк. Надежда . Развитието на работата налага устойчиво последователно разширение на спектъра от услуги и артикулите които предлагаме.

 • 2010

  Първи магазин

  В началото на 2010 г. Фирмата става собственик на малък търговски обект в Люлин бл.303 с което се утвърждава като постоянен фактор на пазара. Увеличаването на търговския ни дял в налага придобиване на собствен склад и сервиз в жк Люлин.

 • 2014

  Права за дистрибуция на "Embraco"

  През 2014 г. КМС придобива права за разпространение и дистрибуция на висококачествените хладилни компресори от компанията „Embraco“ директно от производствения център в Словакия. Външнотърговската дейност на КМС е насочена към доставка на машини и съоръжения в хладилната техника.

 • 2015

  Сертификация към ББК

  От 24 март 2015г. фирма КМС успешно е преминала през сертификация към ББК за работа с флуорирани парникови газове съгласно ЕО842.

 • 2017

  Партньорство с IBS Турция

  От началото на 2017г. успешното ни партньорство с IBS- Турция ни даде възможност за допълване на гамата от продукти които предлагаме – висококачествени мултикомпресорни агрегати за търговски приложения и изпарители за хладилни камери.  

Във времето сме утвърдили множество контакти с външни фирми за производство на хладилна техника за професионални нужди от които доставяме надеждни решения. Отличителната черта на КМС е собствената сервизна дейност.