Основни брандове Климатични ситеми които доставяме за вас

Битова климатизация

Предлагани продукти

В зависимост от изискванията на нашите клиенти за постигане на определени резултати, спрямо заложените бюджетни рамки и нормите за комфорт предлагаме широк спектър от климатични системи. Избора на марка и мощност е от основно значение за достигане на конкретната цел.

Ефективност и качество

Ето защо при избора на домашен климатизатор можем да помогнем с натрупания опит и впечатления от работата на машините във времето, пречупени през призмата на сервизната дейност и конкретни наблюдения на наши обекти. Обикновено въпросите за енергйина ефективност и консумация на енергия съпътстват нашите беседи с клиентите.

Индивидуални решения

Ние не продаваме климатични системи по каталожни данни и площ на помещения, обсъждаме ги директно с вас на място. Прецизния избор на климатична ситема е важна инвестиция за вашето комфортно жилище.

Следващия основен момент е качествения и надежден монтаж който можем да ви предложим с гаранционното обслужване на системата.

Техническа профилактика

Извършването на периодична техническа профилактка е важна част от експлоатацията на вашата климатична система. КМС може да ви помогне с набор от услуги относно техническото обслужване на вашите климатични системи.

Навременната профилактика на климатика е гаранция за високи есполатационни параметри и ниска консумация на електроенергия.

Реализирани проекти